Vill du bli idrottsledare?

Unga Ledare - AktivitetsledarE 1

- Är du 15-25 år och intresserad av att bli ledare, instruktör eller tränare?
- Tycker det är kul att träffa andra ungdomar?
- Är du aktiv och vill lära dig mer om idrott?

Då har vi något för dig! Nu startar vi en satsning på aktiva idrottskillar och tjejer. Vi kallar det Unga Ledare – Aktivitetsledare! Ta med några kompisar från din träningsgrupp – det är alltid roligare! Häng på!

Tid och plats: Vi startar lördagen den 31 mars kl 10.00 - 15.00, på Katrinebergs Folkhögskola

Under dagen får du möta:

• Jens Gustavsson - Halmstad Bollklubb
    Jens har gått vägen från att vara aktiv spelare till att bli ledare och är idag Sveriges yngste elittränare i fotboll.

• Åsa Lundsgård Spängs - lärare på Katrinebergs Folkhögskola
    Åsa är en mycket erfaren instruktör som kommer att ge dig en praktisk inblick i idrottens grundläggande tränarutbildning - Plattformen.

Vad händer sen?

Vi kommer att ha 2-3 träffar under året i din hemkommun, ibland en vardagskväll eller en lördag eller söndag.

Tema för träffarna:
Ledarskap
- Kost
- Mental träning och träningslära

Anmälan:

All anmälan via vår hemsida, klicka här!
(sista anmälningsdag 21 mars)

Övrigt:

Vi kommer även att ha andra spännande aktiviteter som du har nytta av hemma i din förening. Vi hoppas att du även vill prova på att vara ledare för barn eller ungdomar hemma i din förening vid något tillfälle. Vi håller kontakt med dig genom Facebook och vår Blogg(http://ungaledare.wordpress.com/). Vi lovar att du hittar flera nya vänner med samma intresse. Under hösten avslutar vi med ett två dagars träningsläger. Då handlar det en hel del om laganda.

Kostnad:

Din förening betalar totalt 800 kronor för alla träffarna (den summan kan sökas tillbaka från din kommun, så egentligen kostar det inget). Övriga kostnader; mat, övernattning, föreläsare m.m. står SISU Idrottsutbildarna för med hjälp av Katrinebergs FHSK och Riksidrottsförbundet (Idrottslyftet).

Transport:

Saknar Du körkort eller saknar någon att samåka med. Hör av dig så hjälper vi dig med transport till första träffen.

Arrangör:

SISU Idrottsutbildarna Halland i samverkan med Katrinebergs Folkhögskola och Riksidrottsförbundet (Idrottslyftet).

idrottslyftet_colorkatrineberg_logo

Uppdaterad: 2012-09-14 10:51